معاون وزیر اقتصاد:
رئیس سازمان خصوصی سازی درباره درخواست وزیر صنعت، معدن و تجارت به منظور دادن مهلت پنج ساله برای واگذاری شرکت ماشین سازی تبریز گفت: بر پایه قانون، دولت باید برای تاخیر یا واگذار نکردن شرکت های اصل 44، باید ابتدا مورد را پیشنهاد کند و سپس در مجلس به تصویب برساند.
کد خبر: ۱۴۱۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۳ 08 December 2015
 به گزارش تابناک تبریز از روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، پوری حسینی تاکید کرد درخواست وزیر صنعت، معدن و تجارت برای دادن مهلت پنج ساله برای واگذاری سهام شرکت ماشین سازی تبریز، مطابق با سیاست های اصل 44 قانون اساسی نیست.
وی گفت: وقتی نمایندگان مجلس با تدوین و تبیین قوانین سازمان خصوصی سازی را ملزم به واگذاری شرکت ها در دوره زمانی مشخص می کنند باید برای تاخیر یا تعویق واگذاری ها نیز دستور قانونی به تصویب برسد، در این صورت سازمان خصوصی سازی نیز خود را به هرگونه قانون اصلاحی یا تازه ملزم خواهد دانست.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی توضیح داد شرکت های مشمول واگذاری گروه یک باید تا پایان سال 1389 واگذار می شد و افزود: از آن تاریخ، پنج سال گذشته است که با مهلت پنج ساله درخواست شده برای واگذاری شرکت هایی همچون ماشین سازی تبریز باید گفت، در عمل فرایند واگذاری ها در گروه یک با 10 سال تاخیر روبرو خواهد بود.
وی از انتشار آگهی واگذاری شرکت ماشین سازی تبریز در هفتم دی ماه خبر داد و گفت: شرکت ماشین سازی تبریز در مزایده نخست با چندین متقاضی روبرو بود و با بررسی صورت گرفته، این شرکت باز هم متقاضی دارد.
پوری حسینی درباره سرانجام درخواست مهلت پنج ساله وزیر صنعت برای تعویق زمان واگذاری ماشین سازی تبریز توضیح داد: این موضوع از سوی خصوصی سازی پاسخ داده شده است و در هیات واگذاری با توجه به امانت داری این سازمان باید مطرح شود. با این همه، سازمان خصوصی سازی تا پیش از پایان امسال تلاش می کند همه شرکت های حاضر در فهرست گروه یک مشمول واگذاری ها را در بهترین شرایط قیمت گذاری و عرضه کند.
وی درباره نگرانی و اعتراض برخی کارکنان ماشین سازی تبریز به تعویق پرداخت حقوق و دستمزد در هشت ماه گذشته گفت: مدیریت و اعضای هیات مدیره این شرکت پیش از این از خصوصی سازی درخواست کردند واگذاری این شرکت در سال 1393 به بهانه سودآور شدن این شرکت یک سال به تعویق بیفتد اما متاسفانه امسال شرکت ماشین سازی تبریز با وجود برخورداری از دارایی های چند صد میلیارد تومانی و برند تجاری خوب با زیان 17 میلیارد تومانی روبرو شده است.
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: مشکل ماشین سازی تبریز ناشی از مدیریت داخلی آن است و به نظر می رسد با توجه به ویژگی های منحصربه فرد، این شرکت در صورت احیا می تواند به دوران شکوفایی خود بازگردد.
پوری حسینی افزود: بر این پایه تلاش می شود با قیمت گذاری مناسب و همچنین مراقبت از بخش خصوصی به گونه ای این شرکت واگذار شود که ذائقه شیرینی هم برای مردم آذربایجان ایجاد شود.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۷
کاش کسی به فکر ما کارگران ماشین سازی بود که چندین ماه است با فروش فرش زیر پایمان نان خانواده هایمان را میدهیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۸
کارخانه ماشین سازی تبریز نگینی بر صنعت آذربایجانشرقی وایران عزیزمیباشد ودر جهان شناخته شده ومورد قبول میباشد دولت مردان باید جایگاه ماشین سازی را حفظ بکنند
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار