آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی در استان‌های شمال‌غرب کشور بررسی شد
آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی در مناطق محروم و روستایی استان‌های شمال غرب کشور صبح امروز در نشستی با حضور استاندار آذربایجان شرقی، رئیس بنیاد مستضعفان، معاون توسعه مناطق محروم و روستایی ریاست جمهوری و مسئولان استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و کردستان در تبریز بررسی شد.
کد خبر: ۶۵۴۷۳۶
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۲ 12 September 2018

استاندار آذربایجان شرقی در این نشست پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی در مناطق محروم و روستایی را گام ارزشمندی توصیف کرد و گفت: خوشبختانه اشکالات این طرح در حین اجرا بررسی و رفع می‌شود.

مجید خدابخش با بیان اینکه ایجاد اشتغال در مناطق روستایی وظیفه ماست، افزود: در کنار این باید به حفظ منابع بانک‌‌ها نیز توجه کنیم و نباید این تسهیلات موجب افزایش معوقات بانکی شود.

وی با اشاره به اینکه اغلب متقاضیان این تسهیلات، مهارت کافی در خصوص مقررات مربوط به تولید ندارند، گفت: باید اطمینان حاصل شود که طرح‌های معرفی‌شده به بانک‌ها در موعد مقرر آغاز و بازپرداخت تسهیلات نیز در سررسید انجام شود.

خدابخش تأکید کرد: مدیران مرتبط در این حوزه باید مشابه همان پیگیری که برای جذب تسهیلات می‌کنند برای بازپرداخت تسهیلات هم باید انجام دهند.

وی همچنین از مدیریت بانک سینا که با وجود شعب محدود، طرح‌های متعدد و متنوع اشتغال‌زایی در مناطق محروم و روستایی را بررسی می‌کنند قدردانی کرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری هم گفت: حدود 3 هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل اشتغال پایدار روستایی تاکنون پرداخت و حدود 5 هزار میلیارد تومان نیز قرارداد در این زمینه منعقد شده است.

سید ابولفضل رضوی افزود: دولت تدبیر و امید در خصوص توسعه مناطق محروم و روستایی کاری کرد کارستان که در هیچ دولتی در قبل و بعد از انقلاب اسلامی انجام نشده بود.

وی ادامه داد: در این دولت لایحه دوفوریتی برای اشتغال روستاییان و عشایر با موضوع برداشت معادل ریالی 1.5 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای پرداخت وام تک رقمی به مجلس ارائه و این مهم با اجازه رهبر معظم انقلاب اسلامی محقق شد.

رضوی اظهار داشت: در این راستا برای روستاها و مناطق عشایرنشین مرزی وام با کارمزد 4 درصد و روستاهای غیرمرزی تسهیلات با کارمرزد 6 درصد پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات از محل بانک سینا با کارمزد 8 درصد برای اشتغال روستاییان، گفت: همچنین پرداخت تسهیلات از طریق بانک پارسیان از دیگر اقدامات دولت تدبیر و امید در این ارتباط است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: تاکنون از محل بانک سینا 900 میلیارد تومان پرداخت و حدود یک هزار و 300 میلیارد تومان قرار داد منعقد شده ولی از محل بانک پارسیان پرداخت زیادی انجام نشده است.

وی افزود: تا به امروز از محل اشتغال پایدار روستایی حدود 53 هزار و از محل بانک سینا نیز 7 هزار و300 نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :