تذکر صریح نماینده مردم تبریز به وزیر ارشاد
بدون تخصیص اعتبار برای تکمیل پروژه مقبرهالشعرا به تبریز سفر نکنید!
گروه استان ها- نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس طی تذکری به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شهر تبریز بیش از یک دهه درگیر عملیات بازسازی مقبرهالشعراست و باتوجه به وسعت پروژه و محدودیت منابع، شهرداری تبریز بهتنهایی از عهده اتمام آن و تکمیل پروژه بر نمیآید.
به گزارش تابناک آذربایجان شرقی، به نقل از دفتر این نماینده مجلس، علیرضا نوین تصریح کرد: مگر ما در کل کشور چند مجموعه داریم که میزبان آرامگاه اسطوره شعر و ادب ترکی و فارسی و بیش از ۴۰۰ شاعر و عارف نامدار دیگر همچون اسدی طوسی، قطران تبریزی، میرزا طاهر خوشنویس، همام تبریزی و ... باشد؟!
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان ساخت: مقبرهالشعرایی که باید در شأن بلندای شعر و مقصدِ اول گردشگران ورودی به تبریز میبود، مورد بیمهری قرار گرفته و در بهرهبرداری حداکثری از این ظرفیت گردشگری سالها فرصتسوزی شده است.
وی تاکید داشت: آقای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بدون تخصیص اعتبار برای تکمیل پروژه مقبرهالشعرا به شهرِ شهریار سفر نکنید و اگر ۲۷ شهریور سالِ بعد قصد حضور در مراسم بزرگداشت استاد شهریار را دارید، طوری تدبیر کنید که بجای سخنرانیهای مرسوم، در مورد تکمیل پروژه با تخصیص اعتبارات ملی نطق کنید.
/س