عضو هیئت رئیسه مجلس:

تهدید سخت ملت ایران، پاسخ سخت تری از جانب ما خواهد داشت/ نقشه دشمن، اختلاف انداختن است

گروه استان ها- عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تهدید سخت ملت ایران، پاسخ سخت تری از جانب ما خواهد داشت.
کد خبر: ۱۱۹۶۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۶ 19 February 2025

تهدید سخت ملت ایران،  پاسخ سخت تری از جانب ما خواهد داشت/ نقشه دشن اختلاف انداختن است

روح الله متفکر آزاد در گفت و گو با خبرنگار تابناک آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: در وعده صادق 2 هم شاهد بودیم که هیچ گنبدی توانایی مقابله با توان نظامی ما را ندارد، این مسئله در دکترین نظامی  تثبیت شده است.

وی ادامه داد: انچه که مهم است، ورود دشمن به حوزه تهدیدات نرم افزاری است، یعنی می خواهد برساخت از وضعیت کشور را در اذهان عمومی و افکار عمومی  را به هم ریخته و دستکاری بکند.

وی با بیان اینکه دشمن می خواهد جامعه ما را با معادلات غیر واقعی مواجه کند، گفت: حضرت آقا نیز در سخنرانی های اخیرشان به این موضوع تاکید کردند و از جوانان خواسته اند، مدیریت این قضیه را به عهده بگیرند و نگذارند دشمن، به اهداف خود دراین زمینه نائل شود. 

وی با بیان اینکه ما باید این واقعیت را بپذیریم که دشمن داریم و این یک توهم نیست، گفت: برای اینکه دشمن موفق نشود جامعه را دستکاری روانی کند باید در میدان بود. 

وی با بیان اینکه نقشه دشمن اختلاف انداختن است، گفت: دوگانه سازی بازی در میدان دشمن بوده و تردید در محکمات انقلاب ایجاد می کند. کلید واژه سخنرانی مقام معظم رهبری در روزها و ماه های اخیر "وحدت" است. 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار