تحلیل پرونده پزشکی 25994 زن نشان می‌دهد رژیم غذایی مدیترانه‌ای باعث کاهش یک‌چهارمی ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.
کد خبر: ۶۹۱۰۱۰
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۱ 15 December 2018

الگوی غذایی مردمان یونان، ایتالیا و اسپانیا موسوم به مدیترانه‌ای است که در آن رژیم غذایی غنی از گیاهان و روغن‌زیتون است ولی محصولات گوشتی و شیرین کم است.

مطالعات قبلی حکایت از این دارد که این نوع رژیم غذایی منجر به طولانی شدن عمر شده و خطر ابتلا به پارکینسون و آلزایمر را کم می‌کند.

دکتر «سامیا مورا» با مطالعه و استخراج دیتا از روی تحقیقات انجام‌شده قبلی معتقد است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی با داشتن رژیم غذایی مدیترانه‌ای تا یک‌چهارم کاهش می‌باید.

یافته‌های وی از روی مطالعات انجام‌شده توسط دکتر شفقت احمد،مرکز سلامت زنان، مدرسه پزشکی هاروارد اخذشده و بر مبنای پرونده پزشکی 25994 زن سالم در طول 12 سال مطالعه و تحقیق استخراج‌شده است.

 

بر این اساس تنها 4.2 درصد از این زنان (با مصرف پایین رژیم غذایی مدیترانه‌ای) دچار حمله قلبی شدند.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای شامل موارد زیر است:

مقدار زیادی سبزیجات شامل گوجه‌فرنگی، کلم بروکلی، اسفناج، هویج، خیار و پیاز

میوه‌های تازه مانند سیب، موز، انجیر، خرما، انگور و خربزه

مصرف زیاد حبوبات شامل لوبیا، آجیل، بادام، گردو، تخمه آفتابگردان

دانه‌های کامل مانند گندم، جو، گندم‌سیاه، ذرت و برنج قهوه‌ای

روغن‌زیتون به‌عنوان منبع اصلی چربی در کنار روغن آواکادو

پنیر و ماست به‌عنوان منبع اصلی لبنیات

مقدار متوسط ماهی و مرغ، اردک، بوقلمون، ماهی قزل‌آلا، ساردین، صدف

تخم‌مرغ، بلدرچین، تخم اردک

مقدار کم‌گوشت قرمز و مقدار کم شیرینی

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار